parallax background

ТЪРГОВИЯ С ОРЪЖИЕ
И ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ

Ремонт, тунинг и технически прегледи


ОХРАНИТЕЛНА
ДЕЙНОСТ

От 2017г. дружество „Росармс България“ развива охранителна дейност.

Специализираме във високо рисковата охрана.

Концентрирани сме върху охрана на физически лица, имущество, ценни пратки и товари.

Подхождаме отговорно и строго индивидуално към всяка задача, като анализираме предварително рисковете, подбираме специално подготвен екип, които да поеме и реализира поставената му задача.

Съумяхме да създадем сплотени екипи от доказани професионалисти в областта на личната сигурност и охраната, които се справят успешно с охраната на лица с висока степен на риск, ценни пратки като оръжия, боеприпаси, пари, вещи с висока стойност и всякакъв вид ценности.

Екипите ни са оборудвани с последно поколение леко стрелково оръжие и лични средства за защита. Разполагаме с различни транспортни средства, включително бронирани автомобили.

Поддържаме лицензирано звено занимаващо се с противопожарна безопасност.ВОЕННА
ТЕХНИКА

„Росармс България“ ЕООД представлява официално Ferretti Yachts у нас – чрез оръжейният и сектор – Ferretti Security and Defence (FSD).

Компанията производител на плавателни съдове, с повече от 50 години история, предлага различен тип мултифункционални, бързоходни плавателни съдове от 15м. до 85м., които се произвеждат по индивидуално зададени параметри от всеки отделен клиент.

Услугите на FSD ползват италианските карабинери, Guardia di Finanza, и други специални подразделения.

„Росармс България“ участва в търгове за придобиване на военна техника, снета от въоръжение от немската и бритаска армии (кораби, хеликоптери, самолети, бронирани машини, камиони, джипове, влекачи, полеви линейки и др.)


РОСАРМС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Продажба на оръжие, изкупуване на оръжие, ремонт и тунинг на оръжие, технически преглед на оръжие, транспорт на оръжие на територията на BG, индивидуални и групови обучения по стрелба


ОРЪЖЕЙНА
РАБОТИЛНИЦА

Разполагаме със собствени работилница и металообработващ цех.

Те са оборудвани със специализирани инструменти за ремонт на оръжия като стругове, фрези, различни пневматични, пробивни и металорежещи машини и инструменти, хидравлична преса и др., с помощтта, на които извършваме ремонти, тунинг и технически прегледи на оръжия.

Ръчно напасване на оптически прицели към монтажи.

Прострел на оръжия.