РОСАРМС
БЪЛГАРИЯ ЕООД


От 2017г., Росармс България ЕООД е официален представител на оръжейния производител Schmeisser, както и на оптическите прицели FALKE.


Schmeisser, който е един от четирите лицензирани доставчици на НАТО и немската армия за малокалибрени оръжия.

Основните проекти на компанията са свързани с производството на полуавтоматична пушка AR 15 за граждански и автомат М 16 за армейски цели, покриващи изцяло нуждите на европейските и световни полицейски и военни пазари.

Благодарение на своя дългодишен опит, те успяват да се наложат на динамично развиващият се пазар, така че създадените продукти да надминат очакванията дори на най – опитните стрелци.
parallax background
FALKE е компания фокусирана върхубаланса между качество и цена.

Традиция и модерност, качество и ефективност на разходите, опит и амбиция - това са полюсите, между които представляваната от „Росармс България“ компания FALKE уверено върви. Резултатът е продуктово портфолио, което е оптимално координирано с изискванията на потребителите, ориентирани към практиката.

Оптиките FALKE се произвеждат от опитни специалисти въз основа на най-високите стандарти за качество, използващи най-съвременните машини. Всичко това води до осигуряване на оптимален баланс между цена и качество.

FALKE е подкрепена от опита на ловци, професионални и утвърдени стрелци, оръжейници и специалисти по оптика, които пренасят своя опит и идеи за да реализират един доказал себе си продукт с най-високо немско инженерно качество.

Доверете се на FALKE – ЗАСЛУЖАВА СИ!!!

Ros Arms Bulgaria
РОСАРМС БЪЛГАРИЯ КАТАЛОГ

ОРЪЖИЯ - ТЕХНИКА - АКСЕСОАРИ

Разгледайте нашата богата разновидност от предлагани оръжия, аксесоари и техника.